REJO SPICES - MEATEXPO WRAP UP!

MEATEXPO 2018 zit erop en wij spreken maar wat graag over een succesvolle deelname vanwege Solina Belgium. Onze beenhouwerij merken Rejo Spices en Degens bundelden opnieuw de krachten en dat resulteerde in rugzak vol mogelijkheden en nieuwe kansen.

SAMEN MET DEGENS DE TOTAALOPLOSSING VOOR ELKE BEENHOUWER EN VERSSPECIALIST

Rejo Spices en Degens, de merken van Solina Belgium voor het beenhouwerij segment, presenteerden zich opnieuw gezamenlijk op een vakbeurs. Op TAVOLA eerder dit jaar inspireerden wij reeds met heel wat nieuwe en verrassende recepten om het aanbod van onze klanten van nieuwe impulsen te voorzien. Op MEATEXPO lag de focus meer op een sterke presentatie van onze producten en lichtten wij vooral de breedte van onze assortimenten uit. De feestperiode is immers opnieuw in zicht en dat betekent dat onze culinaire sauzen en smaakmakers opnieuw de nodige aandacht verdienen.

CULINAIRE SAUZEN VOOROP

Ongetwijfeld bent u dezer dagen druk in de weer met de voorbereiding van uw aanbod voor de komende feest- en eindejaarsperiode. Het Rejo Spices aanbod van culinaire sauzen - onze alom bekende jussaus Culinair o.a. - vormt de perfecte basis voor de verdere bereiding en afwerking van uw eigen sauzen. Van mandarijnsaus tot Normandische saus, van truffelsaus tot wildsaus met pruimen... Allemaal zijn deze sauzen eenvoudig en snel te bereiden met de Jussaus Culinair. Daarnaast winnen ook de champignonroomsaus culinair, de witte wijnsaus culinair en de grootmoeders tomatensaus elk jaar aan populariteit. Ervaar de smaak en vooral het gemak van deze culinaire toppers!

DEGENS' SAUZEN MAAKT AANBOD COMPLEET

Met 4 toppers in de spotlight maakt Degens het aanbod compleet. De culinaire kreeftensaus, culinaire sinaasappelsaus, culinaire wildsaus en de Portosaus bosvruchten zijn uw referenties voor tal van feestelijke gerechten. Maak van elke saus iets uniek d.m.v. een persoonlijke toets.

OOK RUIME VOOR AANDACHT PANEELMELEN EN KRUIDENMELANGES

Wie ons een bezoekje kwam brengen, herinnert zich zeker het kleurrijke marktkraampje vooraan onze stand. De geuren en kleuren van onze crumbs, paneermelen, seasonings en andere kruidenmelanges prikkelden de zintuigen reeds vanop afstand. Aangevuld met onze bekende woksauzen kreeg het kraampje toch wel een orientaals karakter die op heel wat kijklustigen kon rekenen.

ONZE ASSORTIMENTEN

Raakte u tijdens MEATEXPO gecharmeerd door onze wereld van mogelijkheden? Vraag vrijblijvend naar onze nieuwe en overzichtelijke assortimentsbrochures. In combinatie met deskundig advies van onze vakexperts komt u ongetwijfeld tot nieuwe inzichten.

rejospices@solina-group.eu
degens@solina-group.eu

+32 (0)9 385 56 15

Making sense of taste!