FAIR OF BUTCHERS

Opnieuw geslaagde editie van de Fair Of Butchers, het evenement voor elke slager en versspecialist.

Terugblikken op een alweer geslaagde editie!

Inmiddels zijn we reeds begin Mei, echter blijft de fantastische Fair Of Butchers nog steeds nazinderen. Verspreid over vier dagen hadden wij de eer heel wat van onze Rejo Spices en Degens klanten te mogen ontvangen, evenals het clienteel van onze partners Wimag, Rational, Dupont en Duroc d'Olives. Deze tweede editie maakte nog maar eens duidelijk dat wij samen met deze partners een zeer complementair aanbod bundelen die elke slager of versspecialist kan smaken. Verschillend van de 'grote' beurzen is het feit dat er meer kwalitatieve gesprekken kunnen geschieden waarbij we ons concentreren op het verhaal van elke klant. Een duurzame relatie staat steeds voorop!

Plantaardige voeding centraal: NEXTERA

De grootste eyecatcher was vanzelfsprekend het NEXTERA gamma, een assortiment bestaande uit plantaardige producten die een meer dan waardig alternatief vormen naast vleesproducten -en bereidingen, waarin tarwe en (kikker)-erwt veelal de basis vormen. De tijd dat vegetarische of veganistische producten zich enkel richtten tot respectievelijk vegetariƫrs of veganisten is voorbij. Plantaardige voeding heeft vandaag een plaats in quasi elk gezin en iedereen schuift gewoon gezellig mee aan tafel.

Tasty and healthy plant-based food for everyone.

Met NEXTERA toont Solina Group dat plantaardig eten een echt plezier kan zijn. Een aangenaam mondgevoel, een bite die vertrouwd aanvoelt en bovenal een echte smaakbom dankzij onze kruiden en sauzen. The 'next era' in voeding is aangekomen en dat genereert heel wat mogelijkheden voor onze klanten, de slager of eender welke versspecialist.


Vegan burger gemaakt met NEXTERA VEGAN BURGER S GRILL

Heb je vragen omtrent het NEXTERA gamma? Aarzel niet om ons te contacten! Wij geven u graag een woordje uitleg.

nextera@solina-group.eu
09 385 56 15

Dank dat u erbij was en graag tot een volgende editie!