Eindejaarssluiting 2021-2022

We zijn gesloten wegens inventaris van 29 december 2021 tem 4 januari 2022 wegens onze jaarlijkse inventaris. Bekijk hier de details ivm uw bestelling.

Beste klant

Het eindejaar komt er weer met rasse schreden aan. Iedereen van jullie is bezig met de grote voorbereidingen voor de rush van het eindejaar.

Ook wij staan in deze kerstperiode voor u klaar om uw producten zo goed en zo snel mogelijk bij u te krijgen.
Niettegenstaande dat wij u vragen om uw bestellingen ruim op voorhand te plaatsen zodat u alles tijdig kan ontvangen om uw gerechten voor te bereiden en klaar te maken.

Zoals elk jaar zijn onze openingsuren wat aangepast rond de jaarwisseling. Wij maken van deze sluiting gebruik om onze inventaris op te maken.

Voor de kerstperiode kan u gewoon bij ons terecht volgens te gebruikelijke openingsuren. Er wordt ook geleverd op vrijdag 24 december 2021.

Voor de jaarwisseling zijn er wel aangepaste openingsuren. We zetten het even voor u op een rijtje.

U kan uw bestelling plaatsen t.e.m. woensdag 29 december 2021 om 12u. Hierna worden de systemen afgesloten en kunnen er geen (bij)bestellingen meer gedaan worden. Vanaf dan start onze inventarisperiode en zijn we telefonisch niet meer bereikbaar. Op donderdag 30 december 2021 worden de allerlaatste bestellingen uitgeleverd.

Hierna zijn wij gesloten t.e.m. dinsdag 4 januari 2022 voor de jaarlijkse stockcontrole.
Vanaf woensdag 5 januari zijn wij terug telefonisch bereikbaar voor bestellingen en vanaf donderdag 6 januari kunnen de eerste leveringen worden uitgevoerd.

Deze sluitingsperiode geldt zowel voor de besteldienst, het magazijn als voor productie. Wilt u nog een bestelling doen van producten die speciaal moeten geproduceerd worden? Dan vragen wij u om deze bestelling zo snel mogelijk te plaatsen.
Zo is de kans deste groter dat deze nog die jaar kan geleverd worden.

Verder rest er ons u een goed eindejaar en gezond 2022 te wensen!