Demonstratie Oriental - Slagers in Oosterse sferen

4 smaakvolle Oriental avonden vol nieuwe Oosterse recepten.

Solina organiseert enkele keren per jaar een aantal demonstraties voor haar klanten. Deze keer gingen we de Oosterse toer op met het thema Oriental. De 4 avonden waren meteen volgeboekt en we mochten dan ook veel geïnteresseerde klanten ontvangen. Klanten die nieuwsgierig waren om hun toonbank ook eens onder te dompelen in de Oosterse keuken en zo hun klanten nieuwe smaken en gerechten te laten ontdekken.

Tal van nieuwe Oriental recepten

Onder leiding van technisch adviseur Mario Creteur werden de klanten wegwijs gemaakt in onze nieuwe receptenbundel Oriental. Meer dan 20 nieuwe recepten overtuigden de bezoekers ongetwijfeld om wat Oosterse nieuwigheden te introduceren in hun zaak.

Het is belangrijk om te kunnen variëren in het aanbod die we in de slagerij aanbieden. We proberen steeds een gezonde mix te bieden van klassiekers en nieuwigheden.

Vele van de klanten kennen uiteraard reeds ons uitgebreid gamma aan kruiden, sauzen en smaakmakers. Toch worden er in deze gerechten producten gebruikt die helemaal nieuw zijn. In het Apollo gamma, ons merk voor de horeca, hebben we enkele woksauzen en Oosterse kruidenmelanges die een perfecte aanvulling zijn in dit soort recepten. Bij Degens hebben we 2 nieuwe sauzen geïntroduceerd: de nieuwe pittige Kerriesaus en de kant-en-klare Chili Con Carne Saus met o.a. de typische rode kidneybonen en groentjes. Het spreekt voor zich dat deze sauzen ook helemaal in dit exotische plaatje passen. Onze marinades van Rejo Spices zoals bv. de Top Marinade Cocos Curry zorgen voor die typische smaak in het vlees.

Naast een live-cooking sessie met de verschillende producten, was er natuurlijk ook de kans om enkele recepten eens te proeven!

Hieronder enkele sfeerbeelden van deze smaakvolle avonden!

Wilt u graag meer informatie over deze Oriental recepten ?
Deze zijn zoals steeds allemaal te vinden op deze website wanneer u inlogt met uw klantengegevens.

Wilt u graag meer info over de gebruikte producten of wenst u deze te bestellen?
Neem vrijblijvend contact op:
rejo@solina-group.eu
09 385 56 15