Seminarie feestgerechten

Rejo Spices en Rational slaan de handen in elkaar voor een seminarie rond feestelijke gerechten in combinatie met gaar -en kooktechnieken.

Gedurende 4 dagen nodigde Rejo Spices klanten uit voor een uiteenzetting van feestelijke gerechten en eindejaarsgerechten. 3 avonden werden klanten ontvangen in de prachtige zaal van Skyline Communications te Izegem. 1 avond werden klanten ontvangen in het Limburgse Laakdal in feestzaal de Vesten. Met gemiddeld 100 genodigden was de opkomst een succes.

Rejo Spices

Rejo presenteerde een waaier aan feestelijke gerechten om klanten te inspireren voor de komende eindejaarsperiode. Zo werd o.a. toegelicht hoe pâté sneller kan bereid worden met behulp van een combi-steamer. Ook de gloednieuwe Divella pasta's werden voorgesteld, evenals de manier waarop de pasta's eenvoudig te bereiden zijn in combinatie met rauwe groenten en saus in een kant-en-klaar concept met een gaartijd van 40 min. in een combi-oven. Snel, handig en eenvoudig...

Rational

Rational stelde met trots het Vario Cooking Center van Frima voor. Een multifunctioneel toestel die door zijn prestatie, efficiëntie en kookintelligentie een ongekende productiviteit met het beste kookresultaat garandeert!

Ook aan bod kwam het Self Cooking Center 5 Senses van Rational, het eerste kooksysteem dat echt intelligent is en dat de bereiding van gerechten revolutionair heeft veranderd. Daarenboven slaagt Rational er in het Selfcooking center Xs aan te bieden, een klein formaat dat niet afdoet aan capaciteit en efficiëntie.