Rejo Spices - Tavola wrap up!

Begin Maart nam Solina Belgium met de merken Rejo Spices, Degens en Apollo deel aan de 2018 editie van Tavola, een vakbeurs voor specialisten in vlees, vis, groenten, delicatessen etc.

Nogmaals, better together!

Voor de eerste keer in de geschiedenis presenteerden Rejo Spices en Degens, de merken van Solina Belgium voor het beenhouwerij segment, zich samen op een grote vakbeurs. Een spannend moment voor zowel onze eigen mensen als onze klanten, die tot op vandaag nog steeds versteld staan van de diversiteit van onze assortimenten.

Meer dan beenhouwerij

Heel wat mensen kennen Rejo Spices en Degens vanwege hun prominente aanwezigheid in het Belgische en Nederlandse beenhouwerijlandschap. Echter hebben beide merken zich eveneens geprofileerd als een veelzijdige partner voor versspecialisten in vis, groenten, fruit, delicatessen en andere. Dit gegeven betekende dan ook de basis van ons beursconcept:

3 concept stores ( Beenhouwerij, Vishandel, Groenten & Fruit ) elk met eigen unieke beleving en voorzien van tal van inspirerende ideeën en recepten.

What's new?

Heel veel aandacht was er voor de nieuwe aanvullingen binnen het 'Dry Glaze' assortiment van Degens: Blackwell, Graved Lax, Roze Peper en Tomato Lime, eigenzinnige smaakmakers in de vorm van droge marinades. Houdt u het liever bij een traditionele marinade? Het aanbod van Rejo Spices is hier dan weer zeer divers, met ruime keuze uit olie- en watermarinades.

Vraag zeker naar onze nieuwe assortimentsbrochures, beschikbaar bij onze vertegenwoordigers en ontdek in alle rust de veelzijdigheid van onze assortimenten.

Bent u specifiek op zoek naar recepten? Dan zijn er nieuwe brochures beschikbaar met focus op vleesbereidingen, visbereidingen en bereidingen met groenten en fruit.

Een bezoek van één van onze vertegenwoordigers kan volledig vrijblijvend. Wij staan u graag bij met raad en daad.

rejospices@solina-group.eu
degens@solina-group.eu

+32 (0)9 385 56 15

See you soon!